Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julfrestelse med palsternacka och pepparrot

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En annorlunda Jansson som fått sällskap av både palsternacka och riven pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från ansjovisen, men spara spadet från en av burkarna.
  2. Varva potatis, palsternacka, lök, pepparrot och ansjovis i en smord ugnssäker form. Första och sista lagret ska vara potatis.
  3. Blanda ansjovisspad, mjölk och vitpeppar. Häll blandningen över potatisen. Strö ströbröd ovanpå. Klicka över smöret.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader, ca 1 timme. Späd med grädden efter ca 30 minuter. Servera med knäckebröd och ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.