Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkon i kanelsås med rostat grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten är USa-inspirerad med en mix av kryddor, kalkon och frukter. Super enkelt och mycket läckert. 493 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att rosta grönsakerna. Sätt ugnen på 225 grader. Bryt broccolin i buketter, dela tomaterna i halvor. skär löken i tjocka klyftor och squashen i tunna skivor. Lägg broccoli, tomater, lök, squash och minimajs i en smord långpanna. Ringla över lite olja och strö på salt. Rosta grönsakerna i ugnen i 25 minuter.
  2. Skär kalkonköttet i bitar, stek lite i taget i smör i en gryta. Hacka löken och låt den fräsa med i grytan någon minut. Tillsätt chilisås, kanel, timjan, oregano, vatten och buljong. Låt koka 10 minuter.
  3. Skär paprika i fina strimlor, skiva bananerna och skär persikohalvorna i klyftor. Rör ner paprikan och frukten i grytan. Strö på cashewnötter.
  4. Servera kalkonen med de rostade grönsakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.