Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonschnitzel med coleslaw på päron och rotselleri

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krispig coleslaw med både krydda och sötma som passar väldigt bra till schnitzel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päron och rotselleri. Skär i tunna stavar och lägg ner i en skål. Rör i crème fraiche och majonnäs. Ge kålsalladen lite sting med ett par droppar tabasco efter smak. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär kalkonen i tunna skivor. För extra tunna schnitzlar, lägg dem mellan plastfolie och banka dem tunna med hjälp av t ex en brödkavel.
  3. Blanda ihop mjöl, salt och svartpeppar. Vänd schnitzlarna i mjölet. Smält smöret och oljan i en stekpanna. Stek schnitzlarna gyllenbruna på båda sidorna.
  4. Koka ris eller bulgur enligt anvisning på förpackningen och servera med schnitzlarna och coleslawen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.