Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall Laxpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gör gärna dubbel sats och grädda i långpannan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Arbeta snabbt ihop pajdegen, låt vila kallt en stund, skall ej förgräddas. Tryck ut degen i en pajform.
  2. Fyllning: Koka ihop mjölk och mjukost i en kastull, låt svalna. Lägg på laxen i små bitar. Pressa citronen på laxen och strö över dillen. Krydda med citronpeppar, vispa upp äggen lätt och slå över laxen.
  3. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader cirka en halvtimme.
  4. Ät en valfri sallad och ett gott bröd till eller använd till en buffe.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annsofiem 8 juni 2011

    Hur mycket mjölk ska det vara?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.