Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kall rimmad kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett av många recept jag fått av vår kantor

Ingredienser

Instruktioner

  1. blanda allt till lag 1 rör till socker och salt löst sej lägg i kycklingen och låt stå i kylen 12 timmar
  2. koka upp lag2 ta upp kycklingen ur lag 1 och skölj av dom lägg nu ner dom i lag 2 och låt sjuda i ca 20 min låt filéerna ligga kvar till lagen kallnat skiva upp

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HannaH_ 28 januari 2008

    Det var det godaste jag har ätit..:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.