Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallmarinerad fläskfilé med purjo och rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Helt underbar filé med löken som bädd och underbart marinerad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Helstek filén i panna eller i ugn. Gör i ordning marinaden. Lägg i filén och marinaden i en påse i minst 1 dygn. Förvara i kyl och vänd ett par gånger under tiden. Fin strimla purjo och rödlöken och lägg på ett fat.
  2. Skär filén i bitar på ca 2 cm och lägg ovanpå löken. Ringla lite marinad över det hela. Servera med klyftpotatis eller potatisgratäng.
  3. Jag har provat båda vinägerna men föredrar balsamvinägern men det är upp till var och en att prova vad man gillar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.