Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops på älgkött

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

för en finsmakare

Ingredienser

Instruktioner

skär köttet i bitar ca 3x3 cm blanda mjölet med salt och peppar vänd köttbitarna i mjölblandningen och bryn dem i matfett i en stekgryta skala lökarna och skär dem i klyftor lägg lök lagerblad och krossade enbär i grytan och späd med buljong låt koka sakta under lock tills köttet känns mört ca 45 min servera med potatis vinbärsgelé eller någon ättiksinläggning eller varför inte båda delar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.