Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops soppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna variant har jag inte prövat än, men det kommer jag att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små tärningar. Bryn dem i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Lägg ner morötterna. Tillsätt vatten, salt och kryddor. Koka under lock på svag värme tills köttet är mört, ca 10 minuter.
  2. Rör ut mjöl med lite vatten till en slät redning, rör ner och koka 3-5 minuter. Tillsätt soja och smaka av med salt och peppar. Skär rödbetorna i små bitar. Strö över persilja och servera till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.