Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalv på italienska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att förbereda, snabb att rulla ihop.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda marinaden och marinera kalvskivorna häri ett par timmar. Mixa peston. Skiva zucchinin i så tunna skivor på längden att de går att rulla - använd helst skärmaskin. Skär ut smala band av purjolöken. Doppa dem snabbt i kokande vatten, koka knappt 1/2 minut och kyl dem därefter i kallt vatten. Ta köttskivorna ur marinaden, torka dem. Hetta upp en stekpanna och stek kalvskivorna i olja och smör en halv minut på var sida. Ta upp och låt kallna. Bred en dryg tesked pesto på en zucchiniskiva, lägg på en kalvskiva, rulla ihop och knyt om purjoband. Ställ rullarna på ett fat och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.