Läckra kalvburgare toppade med coleslaw och svalkande yoghurt blir en lyxig rätt.
Instruktioner
- Coleslaw:
Skala moroten. Strimla morot, rödkål och vitkål fint, gärna med osthyvel. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och skär rödlöken i runna ringar. Skala och finhacka vitlöken.
Blanda alla grönsaker med persiljan.
- Vispa samman socker, vinäger, olja, citronskal, salt och peppar. Häll dressingen över grönsakerna och blanda noga.
Täck över med plastfolie och ställ i kylen ca 30 minuter.
- Arbeta samman ingredienserna till kalvburgarna. forma smeten till 8 burgare. Pensla burgarna med olja och grilla eller stek dem ca 4 minuter på varje sida.
- Grilla ciabattabröden hastigt och skär dem mitt itu.
Lägg ihop burgarna i ciabattabröden med coleslaw, mangoldskott och en klick yoghurt.
Publicerat den
17 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar