Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvburgare i ciabatta med färgglad coleslaw

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Läckra kalvburgare toppade med coleslaw och svalkande yoghurt blir en lyxig rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Coleslaw: Skala moroten. Strimla morot, rödkål och vitkål fint, gärna med osthyvel. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och skär rödlöken i runna ringar. Skala och finhacka vitlöken. Blanda alla grönsaker med persiljan.
  2. Vispa samman socker, vinäger, olja, citronskal, salt och peppar. Häll dressingen över grönsakerna och blanda noga. Täck över med plastfolie och ställ i kylen ca 30 minuter.
  3. Arbeta samman ingredienserna till kalvburgarna. forma smeten till 8 burgare. Pensla burgarna med olja och grilla eller stek dem ca 4 minuter på varje sida.
  4. Grilla ciabattabröden hastigt och skär dem mitt itu. Lägg ihop burgarna i ciabattabröden med coleslaw, mangoldskott och en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.