Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kamomill- och honungskakor

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Kamomillte är världens mest sålda örtte, men visste du att örten även att god att baka med? Prova dessa knapriga och smakrika kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör och socker riktigt krämigt. Rör i ägg, vaniljsocker, citronskal och saft samt honung. Klipp upp tepåsarna och blanda innehållet i en skål tillsammans med vetemjöl, bakpulver, bikarbonat och salt. Rör ner mjölblandningen i smör- och sockersmeten och blanda till en porös deg.
  3. Forma teskedsstora bollar, rulla dem i socker och lägg dem, med 3 cm mellanrum, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen i 10-12 minuter. Låt dem svalna på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.