Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanderat fläsk

 
Skriv ut

Prova detta!!

Ingredienser

Instruktioner

Bryn löken i oljan i en kastrull. Tillsätt socker, soja, fisksås, fläsk, salt och peppar. Rör om noga och tillsätt vatten. Koka upp vätskan och sänk värmen till medelvärme. Rör om då och då, låt sjuda i ungefär 1 timme tills fläsket är mört och vätskan reducerats. Ytterligare lite vatten kan tillsättas om det skulle vara nödvändigt, för att förhindra att rätten bränns vid, men rätten skall serveras ganska torr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.