Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkaka i långpanna

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättesaftig sockerkaka med kanelsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör rumsvarmt smör och socker mjukt och poröst. Tillsätt äggen och rör om väl. Vispa ihop bikarbonat och filmjölk i en skål.
  2. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med filmjölken.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna som är 30x40cm. Blanda socker och kanel och strö på en tredjedel på papperet.
  4. Klicka i smeten i formen och bred ut den. Strö på resten av kanelsockret och grädda i 25 min i ugn på 175 grader. Låt svalna och skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.