Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarell och fetaostfylld lax!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig, smakrik och nyttig rätt fylld med vitaminer och nyttigheter. Gifter sig med såväl en god sallad, pasta, matkorn, bulgur eller potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg laxen i en ugnssäker form och skär ett snitt i varje filé. krydda med salt och peppar.
  3. Hacka lök och svamp och fräs i margarin i stekpanna.
  4. Lägg i en skål och blanda i 4 msk Creme fraiche, smulad fetaost, hackad dill och smaka av med salt och peppar.
  5. Fyll till sist varje filé med fyllningen och tillaga i ugnen i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.