Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarell- och ostpaj fyllning

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegott att fylla mitt dinkelpajskal med!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek upp kantarellerna i en stekpnna. Pressa vitlöken över.
  2. Gör en äggstanning av äggen, mjölken och salt och peppar.
  3. Strö kantarellerna i pajskalet och osten över. Häll över äggstanningen och grädda 20-25 minuter tills pajen fått fin färg och stanningen stannat.
  4. Ugn: 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.