Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsås med sherry

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Plockar man mycke kantareller så behövs variation. Passar utmärkt till rådjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs upp kantarellerna tillsammans med den finhackade löken, tillsätt curryn och lite peppar slå över grädden, sherryn och fonden. Låt den koka upp och tillsätt rödavinbärsgelen och rör tills den har lösts upp. salta efter smak och tillsätt collorit soya så att du får en vacker brun nyans.
  2. "curryn fram häver smaken av kantarell" "Utmärkt att tillsätta om man bara ska steka de och ha de på mackan."

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.