Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karamelliserad pomelo med honungsyogurt och mynta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Pomelo karamelliserad i honung och vitt vin blir avslutar middagen på ett fantastiskt sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala pomelon och tärna skalbitarna.
  2. Häll 1 dl honung, ½ del vitt vin i en kastrull och låt sjuda 2 min tillsammans med pomeloskalet till gyllenbrun färg.
  3. Tärna frukten och servera med de karamelliserade skalen samt grekisk yoghurt blandad med honung och mynta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.