Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk fläskfilé med banan och kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott värre :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär den i skivor.
  2. Skala och kärna ur äpplet, skär det i tärningar. Bryn smör och stek köttskivorna 2 minuter på varje sida, krydda med salt, peppar, curry och pressad vitlök.
  3. Lägg i äppeltärningarna och häll på buljong och grädde. Låt det sjuda under lock i ca 10 minuter.
  4. Ta upp köttet och håll det varmt, koka ihop såsen så den blir simmig, smaka av med sherry.
  5. Skala och skär bananen i 3-4 cm sneda skivor, bryn smör och fräs bananen så att den får lite färg. Lägg i köttet och strö på kokos. Servera med ris eller klyftpotatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.