Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins fina krabbpajer

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

I frasigt smördegshölje döljer sig den lena krabbröran. Gör många, de kommer att bli uppskattade!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Tryck ut rullarna av smördegen, gärna med hjälp av ett glas som är lite större än aluminiumformarna. Klä med degen.
  2. Fyllning: Låt krabbköttet rinna av. Skala och hacka löken. Blanda alla ingredienserna utom det rivna brödet. Fördela i formarna och strö över rivet bröd. Grädda mitt i ugnen tills ytan har fått fin färg och äggstanningen har stannat, ca 20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.