- Serverar: 10-15 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Den är god och saftig av annans juicen krispig av kokostäcket.
Jag skulle äta den varje dag om jag kunde.Tänk på att inte ta för mycket ananas juice då blir den för blöt.
Instruktioner
- Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.ställ dom stora muffins formarna på en plåt.
Vispa ägg och socker riktigt pösigt.
Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten.Tillsätt vattnet och rör till en jämn smet.
Häll smeten i formen och grädda nederst i ugnen ca 15 min men håll koll på dom.
- Låt ananasen rinna av i en sil.
Blanda alla ingredienser till glasyren och låt den sjuda upp men inte koka.
Bred ananasen över kakan och till sist glasyren.
Fortsätt gräddningen ca 10 min tills kokostäcket fått fin färg.
Publicerat den
11 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar