Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karolinas annanas och kokos muffin

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är god och saftig av annans juicen krispig av kokostäcket. Jag skulle äta den varje dag om jag kunde.Tänk på att inte ta för mycket ananas juice då blir den för blöt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader.ställ dom stora muffins formarna på en plåt. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten.Tillsätt vattnet och rör till en jämn smet. Häll smeten i formen och grädda nederst i ugnen ca 15 min men håll koll på dom.
  2. Låt ananasen rinna av i en sil. Blanda alla ingredienser till glasyren och låt den sjuda upp men inte koka. Bred ananasen över kakan och till sist glasyren. Fortsätt gräddningen ca 10 min tills kokostäcket fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.