Hur lätt och snabbt som helst ... och gott :)
Instruktioner
- Skiva kasslern i ca ½cm tjocka skivor. Lägg i smord form. Pensla skivorna med senap. Lägg en ananasskiva på varje kasslerskiva. Klyfta tomaten och dela den ännu en gång tvärs över (eller använd dig av halverade cocktaltomater) och lägg i hålet på ananasskivan. Krydda med Mango/pineapplekrydda (från junis kryddor) eller ta annan favoritkrydda. Skiva ost och lägg över.
- Gratinera i 225° ugn i ca 20 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.
- Servera till kokt ris, ananasbitar, tomatklyftor.
- Jag tar gärna en klick mangoraja (från Rydbergs) till också!
- Fler av mina recept hittar du på min blogg:
Bland mina kastruller och Pannor
Publicerat den
7 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar