Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hur lätt och snabbt som helst ... och gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern i ca ½cm tjocka skivor. Lägg i smord form. Pensla skivorna med senap. Lägg en ananasskiva på varje kasslerskiva. Klyfta tomaten och dela den ännu en gång tvärs över (eller använd dig av halverade cocktaltomater) och lägg i hålet på ananasskivan. Krydda med Mango/pineapplekrydda (från junis kryddor) eller ta annan favoritkrydda. Skiva ost och lägg över.
  2. Gratinera i 225° ugn i ca 20 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.
  3. Servera till kokt ris, ananasbitar, tomatklyftor.
  4. Jag tar gärna en klick mangoraja (från Rydbergs) till också!
  5. Fler av mina recept hittar du på min blogg: Bland mina kastruller och Pannor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.