Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med äpple och strimlad brysselkål

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Brysselkålen går lätt att strimla om den först spolas i varmt vatten. Rätten får kryddig smak av dijonsenap och smörgåskrasse.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i tunna skivor. Spola hastigt av kålen i varmt vatten och strimla den. Kärna ur och skär äpplena i klyftor. Fräös kål och äpple i oljan i en traktörpanna. Lägg kasslerskivorna på fräset. Blanda vattnet med senapen och häll över kassler, kål och äpple. Låt puttra under lock ca 5 min. Klipp över smörgåskrasse. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.