Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och rislåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod risrätt som jag fått av min mormor och som vi ätit sen jag var liten. Värt att prova

Ingredienser

Instruktioner

Gör riset enligt förpackningen hela men i vattnet slänger du i en buljongtärning. Skiva kasslern o rulla i en sparris i o lägg i en ungsform när riset e klart häller du det över kasslern. vispa grädden halv tjock inte för tunn o inte för hård. Ta i salt peppar, ketchup senap majonäs efter smak. bre sen på smeten över riset o kasslern o in i ugnen i 200 grader tills såsen fått gyllene brun färg. ät med en god sallad till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.