Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaskassler på grönt ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalaskassler på grönt ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ris, persilja och gräslök och bred ut det i en lätt smord ugnssäker form. Varva kassler- och ostskivor ovanpå risbädden.
  2. Smält fettet i en kastrull och rör ner paprikapulvret. Lägg i och fräs paprikastrimlor en kort stund. Rör ner vitlök och mjöl och späd med buljong, citron och grädde. Smaka av med salt och peppar. Låt såsen koka 3-4 minuter. Häll den över kasslern i formen.
  3. Gratinera mitt i ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.