Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och rislåda

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Du behöver en ugnsform 22x35 cm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Förbered resten under tiden. Skär kassler i tärningar och strimla purjolöken. Rör ihop grädde, majonnäs och chilisås i en bunke. Lägg riset i ugnsformen. Lägg på purjolöken och kasslern och rör om. Häll blandningen av grädde, majonäs och chilisås över. Riv osten och fördela den jämt ovanpå. Gratinera i mitten av ugnen i 225 grader tills den har fått fin färg, det tar ca 15-20 min om riset är varmt och ca 20-25 min om ugnsformen stått kallt.
  2. Till hit kan du förbereda om du vill. Ställ i så fall in ugnsformen i kylskåp när det svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.