Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarsnurror med dill

 
Skriv ut

Fina strömmingsrullader är en av påskens delikatesser. Lika goda varma som kalla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Klipp bort ryggfenan och dela filéerna på längden. Skölj och låt rinna av. Skala och finhacka löken. Smörj en liten, ungssäker form med 1 msk smör och fördela löken i formen. Lägg filéerna med skinnsidan neråt på en skärbräda. Fördela persiljhacket, rulla ihop och ställ ruladerna tätt i formen.
  3. Blanda grädde, äggulan, kaviar och dill. Häll såsen över strömmingen. Klicka på resten av smöret. Grädda mitt i ugnen i 30-40 minuter. Kontrolera med en gaffel vid ryggfenan att strömmingen är klar, tiden kan variera beroende på storlek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.