Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kavring med morötter och frön

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Supergott frukostbröd, även för GI-bantare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smörj och mjöla två bakformar à 1 ½ liter. Blanda alla ingredienser i en bunke och fördela smeten i formarna.
  3. Strö lite rågsikt över och grädda brödet i nedersta delen av ugnen i 75 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.