Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kavring på snabbt vis

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Kavring tar lite längre tid att baka på riktigt vis. Här är ett glutenfritt, snabbt och gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en 1½-liters brödform.
  2. Blanda filmjölk och sirap i en degbunke. Tillsätt de övriga ingredienserna. Rör om noga. Häll smeten i den smorda formen.
  3. Grädda brödet i nedre delen av ugnen 50-60 minuter. Känn med sticka, brödet ska inte vara kladdigt. Ta ut brödet och låt det gärna vila en stund i formen innan du stjälper upp det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.