Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta färsen med vetemjöl, pressad vitlök, smulad mejram, citronsaft, salt och peppar. Kavla ut en klick färs mellan dubbla bakplåtspapper till en lövtunnt sjok. Dra av det övre papperet och vänd ner köttfärsen i het stekpanna. Efter någon sekund släpper det andra papperet så det går att dra loss. Vänd köttet och stek andra sidan. 15 sekunder per sida brukar räcka. Lägg köttet på skärbräda och skär det i ett par centimeter breda strimlor. Fyll pitabröd med köttet och lämpliga tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.