Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab på svenska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, vitlök och buljongtärningen som lösts i hett vatten.
  2. Rör till en jämn smet.
  3. Lägg 1 msk färs mellan 2 bakplåtspapper. Platta och kavla ut tunt, dra av det ena pappret.
  4. Stek färsen med det ena pappret på, det lossnar vid stekningen.
  5. Stek resten av färsen på samma vis.
  6. Serveras med pitabröd, sallad, gurka, tomat och någon kebabsås eller vitlökssås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.