Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab på svenska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod fyllning i pitabröd eller på pizza.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, pressad vitlök och buljongtärning som lösts upp i hett vatten. Rör till en jämn smet. Riv av två bitar bakplåtspapper och lägg ca 1 msk färs emellan dem. Platta och kavla ut 2 mm tunt och dra sedan försiktigt av det ena pappret. Hetta upp en stekpanna och smörstek den tunna färsen, fortfarande med pappret sittande på baksidan. Vid stekningen kommer pappret att släppa.
  2. Strimla kebaben, och använd som fyllning i pitabröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.