Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den här rätten ar vädigt lättlagad med få ingredienser och mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och bryn i oljan i en stekpanna tills den fått fin färg. Blanda i kryddmixen och häll över kokosmjölken. Låt puttra i 5 minuter.
  2. Severa kycklingen med såsen, ris, frästa wokgrönsaker och mango chutney.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Snoops 6 maj 2009

    Jag brukar också göra denna kycklingrätt när jag är sugen på indisk curry. Den är mild och mjuk i smaken tack vare kokosmjölken och passar jättebra med basmati-ris. Jag brukar även ha liba-bröd vid sidan om som kan suga upp den goda såsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.