Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärter med rödlöks och dillsalsa

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Fräsch bönsallad som stärker upp en sopplunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll upp 1 liten burk 200 g kikärter i durkslag, spola med kallt vatten och låt rinna av. Skiva ½ rödlök tunt. Pressa över juicen av 1 lime. Rör ner 3 msk hackad dill tillsammans med 1 msk olivolja, ½ tsk malen spiskummin, 1½ krm salt och 1 krm nymalen svartpeppar.
  2. Blanda noga. Lägg i låda med lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.