Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtswok med bulgur och kalkonfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God wok med kikärtor, bulgur, kalkon, broccoli och crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp bulgur och buljong. Drag kastrullen av värmen. Täck med lock och låt dra i 15 minuter.
  2. Strimla kalkon, paprika och dela broccoli i mindre buketter. Fräs i smör tills broccolin är mjuk och köttet genomstekt. Krydda med curry och spiskummin.
  3. Blanda ned väl avrunna kikärtor och bulgur. Smaka av med salt och peppar.
  4. Toppa med crème fraiche och gärna lite klippt gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.