Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk fläskfilegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor, krydda och bryn dem i oljan i en stekpanna. Skölj ur pannan med vatten och ta vara på skyn.
  2. Häll 3 dl sky och vatten i stekpannan. Tillsätt fond, tomatpuré och sambal oelek. Koka upp och tillsätt potatismjölet utrört i lite kallt vatten. Smaka av med soja. Koka upp såsen under omrörning. Lägg ner köttet i såsen och låt det sjuda i 5 min.
  3. Servera grytan med ris och wokade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.