1. Du börjar göra degen genom att sikta ner mjölet i en skål. Tillsätt socker och arbeta in ister och smör med fingertopparna tills konsistensen påminner om brödsmulor. Tillsätt vatten och arbeta ihop det hela med fingertopparna till en mjuk deg.
2. Lägg över degen på en lätt mjölad yta och knåda i 5 minuter tills den är jämn och slät. Rulla ihop degen till en boll, täck den med plastfolie och låt den vila i kylskåpet medans du förbereder fyllningen.
3. Fyllningen gör du genom att vispa ihop ägg och socker. Lite i taget tillsätter du mjölk och riven muskot. Vispa tills allt är väl blandat.
4. Dela upp degen i 15 lika stora delar. Kavla ut bitarna till små rundlar som du sedan pressar ner i låga tarteletteformar.
5. Fördela fyllningen i rundlarna och grädda dem i 150 grader varm ugn i 25-30 minuter.
6. Lyft sedan över de kinesiska krämtarteletterna till ett bakgaller och låt dem svalna något. Pudra över riven muskot. Servera dem varma eller kalla.