Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med hallonsås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En nyttig kladdkaka, en portion är 3 points...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin, socker och ägg vitt och pösigt, gärna med elvisp. Tillsätt hälften av mjölken. Vispa.
  2. Blanda de torra ingredienserna för sig. Vispa samman med äggblandningen. Häll smeten i en teflonform med löstagbar botten som ej behöver smörjas. Grädda kakan i 30-40 minuter i 150°. Låt svalna och sikta lite florsocker över kakan före servering. Dekorera med nyskördade bär, t ex krusbär, och en mixad silad sås av färska hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.