Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckiga nöttoscakvadrater

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Mumsiga rutor med knäckig tosca!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner smör och sist mjölet blandat med bakpulver. Häll smeten i en smord och bröad långpanna, 30 x 40 cm. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader, 20-25 min tills kakan är precis färdig.
  2. Blanda alla ingredienserna till glasyren i en kastrull och sjud upp under omrörning. Ta ut kakan och sätt endast på övervärmen i ugnen. Bred på glasyren och grädda i ytterligare 10 min tills den har fått färg och ser knäckig ut. Används hela nötter, bred smeten upp mot kanterna. För ett jämnare resultat, hacka dem grovt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.