Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaperstekt regnbåge med äppelremoulad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Regnbågen steks knaprig och serveras med en uppfriskande äppelremoulad med smak av pepparrot och vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i portionsbitar tvärs över. Salta och peppra. Stek dem ca 2-3 minuter på skinnsidan, vänd och stek 1-2 minuter på den andra sidan.
  2. Skär äpplet i tunna klyftor och pressa över lite citron.
  3. Skala och riv vitlöken och blanda i tillsammans med pepparrot och dill.
  4. Vispa ihop majonnäs och crème fraiche och vänd i. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera regnbågsfiléerna med den goda såsen, sallad och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.