Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett sydafrikanskt recept. Passar bra istället för sallad, t.ex. till pizza. God att äta som den är också...

Ingredienser

Instruktioner

Dela kålen i 4 delar och ta bort stjälken. Strimla i 1-2 cm breda skivor. Smält smöret i en kastrull och lägg i kål och vitlök. Rör om. Sätt på ett lock och låt koka på svag värme i ca. 15 min tills kålen är lite gyllenbrun och krispig. Rör om då och då. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.