Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga ingefärskakor

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Enkla att baka och perfekta att lägga i kakburken och plocka fram när man får oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör smör och socker mjukt. Tillsätt ägg och vaniljsocker och rör till en slät smet. Blanda havregryn, vetemjöl, ingefära och bakpulver och blanda ner i smörblandningen.
  3. Forma degen till en avlång rulle och dela den i 25 bitar. Rulla varje bit, platta till och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Låt kakorna torka och förvara dem sedan torrt i en burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.