Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga vitlöksbröd

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Dessa välkryddade baguettebröd sprider en fantastisk doft av vitlök, örter och parmesan. De är jättegoda till sallader och soppor, även till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader. Dela baguetten på längden.
  2. Pressa vitlöken i en liten skål. Häll över oljan och rör om.
  3. Hacka persilja och örtkryddor. Blanda dem med paprikapulver och parmesanost i en annan skål.
  4. Pensla vitlöksoljan på brödhalvorna och strö sedan över örtblandningen. Lägg brödet i aluminiumfolie och baka 5-7 minuter i övre delen av ugnen. Passa noga så att de inte bränns.
  5. Ta ut bröden och skär dem i bitar. Servera dem varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.