Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullspytt med selleri och skogssvamp

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Aldrig provat detta.

Ingredienser

Instruktioner

Dela köttbullarna i halvor.Skala och tärna potatisen, morötterna, palsternackor och kålrot.Blanchera rotsakerna i ca 5 min så de mjuknar.Hack löken och selleri. Rensa svampen och skär den i grova bitat.Fräs till sist alla ingredienserna i smör.Salta, peppra och blanda i Worcestersås efter smak. Servera stekta ägg och rödbetor till köttbullspytten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.