Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs med oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och fräs den mjuk i oljan. Lägg sedan i färsen och fräs tills den smular sig. Sätt till övriga ingredienser med undantag för oliverna och sjud sakta under lock i cirka 10 minuter. Blanda ner oliverna och smaka av.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 15 juli 2008

    Jättegod köttfärssås med lite extra sting i. Enkel rätt för eventuella "nybörjare" i köket, som trots sin ovana får till en måltid som om de aldrig gjort annat.........

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.