Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllda pannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept som vi använder flitigt när barnen 17 resp. 9 år har sina träningspass eller utflyckter. Mycket omtyckta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannkakor: Vispa samman smeten och låt den vila i kylen en stund. Stek tunna pannkakor i en teflonpanna i rapsolja
  2. Skala och finhacka löken, skölj och strimla paprikan och riv morötter. Fräs lök, paprika och morötter i rapsoljan i en kastrull i ca 5 minuter. Tillsätt färsen och fräs ytterligare ca 5-10 minuter. Krydda med salt, peppar, chili och pressad vitlök. Ta av kastrullen från plattan och rör ner kesella och tomatpuré till en massa.
  3. Servera varje pannkaka ihoprullad med fyllning i. Om inte allt går åt så kyl/frys in pannkakor för sig och fyllning för sig. Vid servering fördela ett par matskedar fyllning i varje pannkaka, rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Strö över hackad fefferoni och täck alltsammans med aluminiumfolie och värm i ugn i 250 grader i ca 10 minuter. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.