Ett recept som vi använder flitigt när barnen 17 resp. 9 år har sina träningspass eller utflyckter. Mycket omtyckta!
Instruktioner
- Pannkakor:
Vispa samman smeten och låt den vila i kylen en stund. Stek tunna pannkakor i en teflonpanna i rapsolja
- Skala och finhacka löken, skölj och strimla paprikan och riv morötter. Fräs lök, paprika och morötter i rapsoljan i en kastrull i ca 5 minuter. Tillsätt färsen och fräs ytterligare ca 5-10 minuter. Krydda med salt, peppar, chili och pressad vitlök. Ta av kastrullen från plattan och rör ner kesella och tomatpuré till en massa.
- Servera varje pannkaka ihoprullad med fyllning i. Om inte allt går åt så kyl/frys in pannkakor för sig och fyllning för sig. Vid servering fördela ett par matskedar fyllning i varje pannkaka, rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Strö över hackad fefferoni och täck alltsammans med aluminiumfolie och värm i ugn i 250 grader i ca 10 minuter. Servera med en god sallad.
Publicerat den
16 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar