Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med pesto

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Peston ger köttfärsgrytan ny smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i fett i stekpanna. Tillsätt löken och låt den brynas en stund. Smaksätt med basilika, salt och peppar.
  2. Tillsätt spenaten och rör om tills den har smält med färsen. Bred ut hälften av den skivad potatisen, köttfärsröran och slutligen resten av den skivade potatisen i en smord ugnsform.
  3. Blanda pesto och mjölk. Häll blandningen i formen. Tillred i 200 grader i ca 45 minuter. Strö delade oliver ovanpå och fortsätt tillredningen ytterligare 5-10 minuter. Dekorera med färsk basilika eller persilja.
  4. Servera med en fräsch sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.