Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med Oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbart god och smidig rätt tycker vår familj.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda pressad vitlök, finhackad lök, ströbröd, vatten, salt, peppar och persilja. Låt svälla. Blanda ner färs och hela oliver. Forma till en limpa. Smörj en så trång form som möjligt. Lägg ner färsen och pensla med lite soja och grädda i 225 grader i 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.