Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med vitlök och örter

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En enkel och saftig köttfärslimpa med som garanterat går hem hos både stora och små!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen (ca ½ liter vatten och en köttbuljongtärning) Blanda blandfärs, créme fraiche, torkade örter, ströbröd, rödvin och vitlök med gaffel till en smet som går att forma till en limpa. Smöra en bakform och lägg färslimpan i mitten. Dela löken i fyra delar och lägg i varje hörn på formen. Häll över buljong och ställ in i ugnen på 175 grader i ca 35-40 minuter.
  2. Servera med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.