Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj med avokado och majs

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mättande paj med många smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman degen i en matberedare. Låt vila kallt i 60 minuter.
  2. Klä en smord ugnsform med degen. Nagga botten med en gaffel. Ställ i frysen i 30 minuter. (Pajskalet ska inte förgräddas!)
  3. Hacka lök och vitlök, tärna avokadon. Fräs färsen i olivolja tillsammans med hackad lök och vitlök. Salta och peppra. Tillsätt kajennpeppar, spiskummin, krossade tomater och chilisås.Låt puttra samman i 15 minuter. Rör ner majsen och låt svalna.
  4. Tillsätt tärnad avokado, jalapeno och crème fraiche. Fördela fyllningen i pajskalet. Strö över riven ost.
  5. Grädda i ugnen i 25 minuter, 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.