Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj med ost- och äggtäcke

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegod paj som en arbetskamrat gjorde till ett personalmöte.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman degen och låt vila kallt ca 30 minuter. Klä en pajform med degen och förgrädda i ugn, 200 grader, i ca 10 minuter. Bryn färsen smulig i lite smör och tillsätt övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda samman osttäcket med övriga ingredienser. Bred ut köttfärsfyllningen på pajskalet. Bred sedan över ost- och gräddtäcket. Grädda ytterligare ca 40 minuter eller tills täcket verkar ha "stannat". OBS! Täck över pajen med folie efter halva tiden så att den inte bränns.
  3. Tips! Dubbla alltsammans och gör den i långpanna om receptet ska räcka till många.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.